DEKTON STONIKA

Nova Dekton Stonika

Dekton® Stonika se stapa s prirodom kako bi stvorila 6 klasičnih boja hiperrealistične ljepote. Vibrantni uzorci i teksture s najvećim tehnološkim performansama revolucionarne površine. Dekton® postaje sama priroda i osigurava njezinu dugovječnost.
Encimera-OK
11

Hiperrealistički dizajn

Za razliku od drugih površina, tehnologija Dekton Stonika ne zahtijeva uporabu staklastog sloja na površini. Na taj način slika nije iskrivljena i postoji veći realizam i oštrina u dizajnu.

33

Otporan na termalni šok

Zbog jedinstvenosti materijala i izbjegavanju dvaju strukturnih slojeva eliminira se dilatacija materijala različitih sastava. Baza i površina reagiraju na isti način na temperaturne promjene, izbjegavajući uobičajene mikro-pukotine uzrokovane razlikom u ekspanziji između dva elementa.

22-1

Savršeni rub

Zahvaljujući potpunoj integraciji procesu sinteriranja čestica izbjegava se pojava nepravilnosti u procesu rezanja. Na taj se način postiže ravnina bez pukotina i nesavršenosti.

Otkrijte kolekciju Stonika

Olimpo

Inspiriran Carrara mramornom pločom najveće vrijednosti, Olimpo je Stonika verzija za najzahtjevnijeg kupca. Ova boja pokazuje eleganciju vene u sivim tonovima, koji se nalaze na bijeloj pozadini, potaknuvši sve detalje s blistavim sjajem.
Taga

Taga

Inspiriran prirodnim kvarcitom Taj Mahal, Dekton® Stonika Taga je interpretacija prilagođena aktualnim trendovima koji održavaju karakter prirodnog kamena. Sivkasti tonovi s mramornim i kristalnim prugama povećavaju njegovu prirodnu strukturu. Njegov sjaj i estetska kvaliteta pridonose tome da ovaj materijal postaje premium model.
Sogne

Sogne

Inspiriran poznatim mramorom Gris Pulpis, Sogne je boja s dodirima prirodnog kamena i betona. Njezina struktura vena i betonska pozadina čine Sogne fuzijom između prirodnog i industrijskog, prikazujući najelegantniji dio obiju stilova.
Korso

Korso

Inspiriran prirodnim kamenom, Korso je boja koja nalikuje slikovitosti i svestranosti Gris Pulpis mramora. Paleta boja temeljena na zemljanim tonovima suprotstavlja se slučajnim sivim žilama različitih intenziteta. Bezvremenost, vizualni utjecaj i velika osobnost.

Arga

Inspiriran kvarcitom Taj Mahal, Dekton® Stonika Arga posjeduje luksuz prirodnog kamena sa svojstvima Stonike®. Njezina glatka kremasta pozadina sa suptilnim žućkastim žilama povećava njegovu dramatičnu strukturu. Hiperrealistička grafika s blistavim sjajem ovom materijalu daje dubinu i bogatstvo.

Bergen

Inspiriran Portobello prirodnim kamenom, Bergen teži savršenstvu u tonu, strukturi i dubini. Ljepota sivih žila s skulpturalnim uzorkom iznad bjelkaste podloge čini moderan dizajn pun karaktera i elegancije.