Eternal, jedinstvena kolekcija...

Boje eternal serije inspirirane su svijetom prirodnog kamena. Iz tog razloga svaka ploča sadrži osobnu varijaciju vena i boja kako bi se svaka ploča pretvorila u jedinstveni komad. Ova zbirka okuplja veličinu prirodnih resursa povezanih sa Silestone atributima. Eternal predstavlja beskrajnu ljepotu i eleganciju u vremenu, predstavljajući ekskluzivnost i originalnost same prirode.

Bianco Calacatta

Kombinira električne debele vene s sivkastom svjetlosnom pozadinom. Kontrast i osobnost koja će se proširiti na bilo koji prostor koji dotakne. To dramatično djeluje na klasični ili suvremeni ukus.

Desert Silver

Izaziva ledenu površinu s finim i jasnim žilama. Nudi vrlo uravnotežen i ujednačen prozračan dizajn. Inspiriran klasičnim i dugotrajnim trendom prirodnog mramora.

Eternal Marfil

Mekane narančaste žile na krem podlozi. Topao i minimalistički. Eternal Marfil je nova reinterpretacija popularnog Crema Marfil prirodnog mramora, neutralne boje koja ispisuje prirodnost i vedrinu svakom prostoru.

Eternal Emperador

Emperador se ističe kremastim prugama i svijetlim doticajima raspršenim na duhanskoj smeđoj podlozi. Zemljani i topli tonovi inspirirani mramorom Emperador Brown. Tradicija i elegancija koja se ponovno uklapa u dodir raskoši.

Classic Calacatta

Elegantna i suptilna reinterpretacija tražene Calacatte. Ističe se svojim ujednačenim sivim venama koje prelaze preko neutralne pozadine s čistim izgledom.

Eternal Calacatta Gold

Uzorak s sivkastom venom i sitnim zlatnim nijansama, jedan je od najpoželjnijih prirodnih kamena u povijesti. Vječnost i elegancija.

Eternal Statuario

Plava bijela površina s laganim i svijetlim žilama u sivim i ružičastim bojama. Izjava o boji i skladu.

Eternal Marquina

Uz duboku crnu bazu i svijetle bijele vene, ``Marquina`` je jedan od najkvalitetnijih i najljepših mramora pronađenih u prirodi.

Eternal Charcoal Soapstone

Zelenkasto siva pozadina sa snažnim bijelim žilama.

Eternal Serena

Zemljana pozadina sa sivim i zelenim nijansama, blagim žilama u čistoj bijeloj boji. Serena priziva mekoću i svjetlost.