Industrial kolekcija - Dekton
DEKTON®

Industrial kolekcija, proizvedena za život

Dektonova industrial kolekcija stvorena je kako bi odalo počast prekrasnim nepravilnostima metala i kamena u svim njihovim različitim fazama starenja. Organski procesi koji se odražavaju u bogatstvu i složenosti oksidacije i autentičnoj ljepoti kamena koji zreli.

Dektonova neusporediva tehnologija pruža nam alate za istraživanje i dizajn izvan okvira, a rezultat je niz boja koji slavi ove nevjerojatne materijale.

Milar

Sive i smeđe boje objedinjuju se kao osnova boje Milar, što dovodi do teme inspirirane oksidiranim i izblijedjelim materijalima. Njegova blijeda, osuta grafika i mračne, brisane nijanse stvaraju snažnu osobnost, pretvarajući ga u svestranu full-bodie boju. S obzirom na njegove estetske karakteristike, Milar se besprijekorno uklapa u industrijski stil Dektona®, transgresivnom i revolucionarnom serijom urbane prirode gdje `` nedovršeni`` izgled potiče ljubav na prvi pogled.
Industrial kolekcija - Dekton Milar

Kreta

Inspirirana klasičnim betonskim podom, dizajn je ravnomjeran i kontroliran, iako osigurava tamnije i svijetlije površine ovisno o gustoći površinskog uzorka. Njegova mat tekstura i sivi tonovi kombiniraju se s bilo kojom vrstom materijala i čine ga prikladnim za svaku primjenu.
Industrial kolekcija - Dekton

Laos

Sa svojim tamnim bojama i istrošenom strukturom, odražava osobnost industrijskog dizajna reinterpretirajući ga i pokazujući svoju najinovativniju i trendi stranu. Estetski ugodan zahvaljujući svojim sivim žilama i toplim nijansama, kombiniran je s glatkim mat izgledom što ga čini idealnim za današnje najsuvremenije prostore.
Industrial kolekcija - Dekton

Lunar

Reinterpretacija konvencionalnog cementa inspiriranog industrijskom estetikom. Njegova suptilna struktura nad bijelim osnovnim tonom čini Lunar trendi bojom. Uzorak i pozadina savršeno se spajaju.
Industrial kolekcija - Dekton Lunar

Soke

Inspiriran klasičnim betonskim podovima, uzorak i boje pažljivo su dizajnirani. Njegova struktura realističnih vena objedinjuje se s pozadinom ispunjenom detaljima. Prvi plan i pozadina savršeno se spajaju zahvaljujući rasponu sivih tonova, što ga čini svestranom bojom koja se prilagođava bilo kojoj primjeni.
Industrial kolekcija - Dekton Soke

Trilium

Mješavina boja inspirirana vulkanskim kamenjem i nekim intenzivnim sivim i crnim dodirima. Nastao do 80% recikliranog materijala, Trilium je rođen 2016. godine i postao je prva ekološka boja Dektona®. Trilium je nagrađen brojnim nagradama kao što je Premio Diseño e Innovación 2016 iz časopisa Fuera de Serie (Španjolska); Best of the Year 2016 iz časopisa Interior Design (Sjedinjene Američke Države) te nagradi za proizvod godine 2016 iz časopisa Architectural Records (Sjedinjene Države)
Industrial kolekcija - Dekton Trilium

Radium

Dekton® Radium predstavlja zahrđali, kiselinom uništeni čelični lim i nudi estetiku koja savršeno kombinira topli izraz narančastih i smeđih nijansi s hladnim plavkastim i zelenkastim tonovima. U okviru održive proizvodnje, Dekton® Radium se proizvodi od 80% recikliranog materijala.
Industrial kolekcija - Dekton Radium

Nilium

Dekton® Nilium je minimalistički element serije Industrial. Inspiriran srebrnim metalom, Dekton® Nilium nudi suptilni koktel bijelih i sivih nijansi. Delikatna pojava toplih boja predstavlja početak procesa oksidacije materijala.
Industrial kolekcija - Dekton Nilium

Orix

Dekton® Orix je istrošeni cement u kojem se industrijska estetika karakterizira kao željezo, hladno i slomljeno. Predstavljajući dihotomiju između novog i istrošenog, kombinacija boja temelji se na različitim nijansama sive, plave i zelene.
Industrial kolekcija - Dekton Orix

Dekton Industrijska serija Daniel Germani

Dekton® Cosentino je oduševljen uvođenjem četiri vrhunske, urbane i ekološke boje. Raspon je bio suradnja s arhitektom i dizajnerom Danielom Germani koji će opremiti arhitektonske ili dekorativne projekte snagom i osobnošću.