O nama

IMEG d.o.o. je obiteljska tvrtka nastala još 1994. godine u istarskome Novigradu, te se kroz godine izuzetno kvalitetnim radom i visokom razinom usluga danas pozicionirala u sam vrh firmi za proizvodnju, obradu i ugradnju proizvoda od granita, mramora i kvarca.

Poslujemo sa sjedištem u Novigradu i pokrivamo sva mjesta diljem Hrvatske, Slovenije te dijelove Italije.
Od samih početaka glavni fokus su nam zadovoljni klijenti i profesionalna usluga, pa nas ta reputacija prati do dan danas te s ponosom izjavljujemo da nam najviše klijenata proizlazi iz osobnih preporuka, i to smatramo svojim najvećim uspjehom.

Tvrtka je nastala i razvijala se slušajući želje klijenata i njihove potrebe, te samim napretkom tehnologije i ponude na svjetskim tržištima, posljednjih godina specijalizirali smo se u radu s Kvarcom najviše kvalitete danas dostupnim, te uz granit i mramor imamo znanje i iskustvo za svaki izazov koji nam se postavi.
Najbolji dokaz tome su naši dosadašnji uspješno obavljeni projekti.
Ponosni smo na preko 10.000 raznih projekata diljem hrvatskog, slovenskog i talijanskog teritorija i možemo reći da gotovo da nema projekta s kojim se dosad nismo susreli.

Bilo je tu kuhinja, kupaonica, ugostiteljskih lokala, ureda, škola, bolnica, stadiona, hotela, i još mnogo drugih.
Bez obzira gdje se nalazili i koliko zahtjevan projekt stavite pred nas, IMEG će prihvatiti izazov!!

Svaki klijent mora dobiti poseban tretman i cijeli mu se tim maksimalno posvećuje, jer znamo da bez zadovoljnih klijenata ne bi ni mi postojali.
Svjesni smo da su naši proizvodi glazura na torti većini projekata, te smo si standard podigli na savršenu završnu obradu, svaki put.

U današnjem užurbanom načinu života i uz malo slobodnog vremena naših klijenata vrijeme igra veliku ulogu tako da se uvijek trudimo uskladiti projekte i prilagoditi se klijentovim mogućnostima prilikom mjerenja, izrade te ugradnju proizvoda.

IMEG u ponudi ima specijalne i jedinstvene obloge podova i zidova koji stvaraju nevjerojatne prostore. Vrhunski proizvodi po prihvatljivim cijenama mnogim su klijentima ključni čimbenik, a to možemo osigurati zbog dugogodišnje suradnje s renomiranim i provjerenim proizvođačima diljem svijeta s kojima smo kroz godine stekli mnoge pogodnosti i ponajprije prijateljski odnos.

Cijeli tim IMEG vam zahvaljuje na posjetu naše web stranice, te se radujemo ako nas odaberete za Vaš sljedeći projekt.