1. PRIVATNOST PODATAKA
2. NAMJENA

Stranica https://www.imeg.hr/ vlasništvo je tvrtke, u nastavku (“Prodavatelj”). Navedena Politika privatnosti opisuje na koji način kao kontrolor podataka prikupljamo, koristimo, objavljujemo i na drugi način obrađujemo osobne podatke koje smo prikupili od pojedinaca (“Osobni podaci”) vezano za usluge dostupne na web stranici https://www.imeg.hr/ (Stranica). Reference na Stranici smatraju se izvedenicama, uključuju, ali se ne ograničavaju na mobilne web stranice i aplikacije. Prilikom posjeta Stranici pristajete na prikupljanje, korištenje, otkrivanje i obradu vaših osobnih podataka kako je opisano u Politici privatnosti.

Kako biste bolje razumjeli kako nakon prikupljanja koristimo vaše osobne podatke, molimo pročitajte sljedeću izjavu o privatnosti.

Pročitajte ovu izjavu o privatnosti prije nego nam date bilo kakve osobne podatke. Ne morate davati nikakve osobne podatke prilikom pregledavanja naše internetske stranice. Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj izjavi o privatnosti možete nam poslati upit putem maila, putem telefonskog poziva ili putem web forme.

Prema potrebi, uslijed izmjene zakona, prodavatelj može izmijeniti Politiku privatnosti, način prikupljanja i korištenja osobnih podataka, postavke Stranice ili napredak tehnološkog razvoja. Ako izvršene izmjene utječu na način prikupljanja i korištenja osobnih podataka, one će biti objavljene u Politici privatnosti i datum primjene tih promjena bit će naveden na početku Politike privatnosti. Dakle, potrebno je redovito provjeravati Politiku privatnosti kako biste bili obaviješteni o najnovijim politikama i praksama. Prodavatelj će objaviti nastale promjene prije njihove implementacije. Ako se ne slažete sa svim promjenama ili izmjenama Politike privatnosti, molimo nemojte nastaviti s korištenjem ove Stranice. Smatrat ćemo da ste suglasni s bilo kojom izmjenom privatnosti ako nastavite koristiti Stranicu po datumu primjene novonastalih izmjena.

   2.1. PRAVILA ZAŠTITE PRIVATNOSTI

Prodavatelj zna i razumije da Vi vodite računa o tome kako se koriste i kako se raspolaže Vašim osobnim podacima. Prodavatelj cijeni Vaše povjerenje te Vas uvjerava da će se s Vašim podacima postupati vrlo pažljivo i oprezno. Ova Pravila opisuju našu zaštitu Vaših podataka i privatnosti podataka uopće. Posjetom stranice https://www.imeg.hr/ Vi prihvaćate pravila koja su objašnjena u ovim Pravilima. Prodavatelj se obvezuje čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca i ostalih partnera, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (NN 103/2003).

3. NAČIN PRIKUPLJANJA PODATAKA
4. KOJE OSOBNE PODATKE O VAMA I OSTALIM KUPCIMA PRIKUPLJA PRODAVATELJ
   4.1. REGISTRACIJA
   4.2. LOG
   4.3. KUKIJI
   4.4. WEB BEACON
   4.5. OSTALO
   4.6. PODACI O UPLATI
   4.7. OPT IN/OUT
   4.8. PRIRODA PRISTANKA
4.9. PODACI MALOLJETNIH OSOBA
5. PRISTUP I KORIŠTENJE PRIKUPLJENIH INFORMACIJA
   5.1. LINKOVI NA STRANICE TREĆIH OSOBA
6. PRIJENOS I DIJELJENJE INFORMACIJA
   6.1. DIJELJENJE INFORMACIJA S TREĆIM STRANAMA
   6.2. SOCIAL MEDIA PLUGIN
   6.3. PRIJENOSA PODATAKA U ZEMLJE IZVAN EU-A
7. ZAŠTITA I SIGURNOST PODATAKA
8. ČUVANJE I BRISANJE PODATAKA
9. PRISTUP I AŽURIRANJE KORISNIČKIH PODATAKA
10. KONTAKT
PROMJENE PRAVILA O PRIVATNOSTI
AŽURIRANO 10. KOLOVOZA 2017.