White Essentials: Trend za bijele kuhinje

Mirna, svijetla i neutralna, bijela je najpopularniji izbor za kuhinjske pultove. Iz tog razloga Silestone® izbacuje novu boju: Iconic White.
Za kuhinje, kao i za sva područja dizajna, bijelo je pouzdan klasik za bilo koji stil. Za minimaliste je bijelo na bijelom, fascinantna integracija raznih nijansi za stvaranje prostranih i mirnih prostora. Skandinavske kuhinje često koriste skladnu mješavinu drvenih ormarića i bijelih pultova. Ako preferirate industrijski stil, koji je bolji način nego kombinirati čelik s bijelom pločom koja pruža svjetlost i prostranost?
Bijela je i uvijek će biti bezvremenska opcija – od klasičnih, tradicionalnih stilova pa sve do modernih i inovativnih dizajna.
Zahvaljujući dokazanoj činjenici da su bijeli pultovi sigurna oklada, Silestone® je proširio svoj asortiman s Iconic White bojom, bijelija čak i od White Zeus Extreme!

Iconic White

Najnovija i najbjelja boja, bjelja od boje White Zeusa Extreme. Više svjetla i vedrine za najizazovnije prostore vašega doma. Prenosi čistoću i nježnost na svaki prostor na koji ste ga nanijeli. Silestone® svojstva ostaju netaknuta i ostaje savršen saveznik za kuhinju ili kupaonicu.

White Zeus Extreme

Zvijezda Silestone portfelja, junak kuhinjskih i kupaonskih površina. Savršen izbor za svaki prostor. Iskoristite prostor i osigurajte svjetlo u bilo kojoj od tri raspoložive završne obrade.

Classic White Zeus

Riječ je o prethodniku White Zeusa, bijeloj boji s finim zrnima i dubljim nijansama od Blanco Zeus Extreme, pružajući dodir toplote bilo kojem prostoru.

Blanco Norte

Riječ je o prethodniku White Zeusa, bijeloj boji s finim zrnima i dubljim nijansama od Blanco Zeus Extreme, pružajući dodir toplote bilo kojem prostoru.

White Storm

Bijelo srednje zrno između Blanco Norte i Blanco Zeus Extreme. Dostupan u poliranoj i suede teksturi idealan je izbor za moderne kuhinje.